Jij kiest, wij cateren

Ook voor jouw bedrijf
een passende oplossing

Bij Leo weten we dat ieder bedrijf anders is. Wij zijn ons hiervan bewust en gaan daarom graag met jou aan tafel om de wensen en behoeften van jouw medewerkers in kaart te brengen.

Onze flexibele cateringoplossingen

Aanvullende services

Wij hebben een groot aanbod van verschillende aanvullende services. Deze services kunnen binnen al onze cateringoplossingen worden afgenomen en/of toegevoegd. Zo kunnen we ieder bedrijf altijd de meest passende én complete cateringervaring bieden. Benieuwd? Bekijk hieronder enkele van onze services.

Koffie en thee op het werk!

Koffie en thee op het werk!

Niks gaat boven een lekkere kop koffie of thee op het werk. Wij zien het dagelijkse koffiemoment als een zeer waardevol ‘genietmoment’. Zie jij dat ook zo? Laten we dan snel een ‘bakkie’ doen!

Leo's powerronde

Leo's powerronde

Versla de middagdip met Leo's powerronde; de gezonde variant op de welbekende koffieronde. Geen cafeïne-, maar vitamineshot om de middag door te komen. Met de gezonde powershots, die wij in de middag uitdelen op je werk, krijg je een echte powerbreak.

Banqueting service

Banqueting service

We kunnen je natuurlijk niet garanderen dat de uitkomst van de vergadering altijd zal brengen wat je verwacht had, maar met de banqueting service zal ons Leo team er van onze kant alles aan doen om het tot een succes te maken.

Gezondheidsmonitor

Gezondheidsmonitor

Dit is een online tool waarmee de CO2-impact wordt berekent van alle inkoopartikelen, volumes, recepturen en menu’s. In grafieken en infographics zie je precies welke productgroepen de grootste impact hebben. Dit inzicht is de eerste stap naar verduurzaming, want daarmee kunnen we gaan sturen op reductie. De monitor geeft inzicht in de totale impact en de impact per gast.

Concept en inrichting

Concept en inrichting

Sfeerbeleving werkt! Dankzij een zeer lange en nauwe samenwerking met een aantal topspecialisten op het gebied van vormgeving is Leo in staat een aantal mooie concepten neer te zetten. Ook voor jouw organisatie kunnen we die complete inrichting of (re)branding van het bedrijfsrestaurant realiseren.

Fruit op het werk

Fruit op het werk

Een gezonde hap voor tussendoor? Met fruit op het werk bied je jouw collega’s dat gezonde alternatief. Een zeer flexibele service die positief bijdraagt aan een gezonde beleving. An apple a day keeps the doctor away!

Leo's baristaservice

Leo's baristaservice

Een stap verder dan alleen de koffie service? Met Leo's baristaservice tover je het koffiemomentje eenvoudig om tot een waar genot!

De slimme pakketbox

De slimme pakketbox

De pakketbox scant elk pakje en levering, tekent af voor ontvangst en stuurt de ontvanger een berichtje. Medewerkers kunnen contactloos zakelijke en privépakketjes versturen en retourneren. Hij doet ook dienst als servicepunt voor het uitwisselen van (IT)-materiaal en het automatiseren van uw interne logistiek.

De digitale receptie desk

De digitale receptie desk

De digitale receptie desk leidt de visitor management in goede banen. Hij ontvangt autonoom bezoekers 24/7, voert meer taken uit dan de receptionist van vlees en bloed en zorgt voor een veilige werkplaats voor jouw medewerkers.

De Lunch upspicen?

Leo regelt het van begin tot eind

Zoek

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.