Vraag gelijk een adviesgesprek aan

Versterk jouw bedrijf met onze bedrijfscatering:

Wil jij teambuilding en sociale interactie creëren binnen jouw bedrijf? Wil jij als werkgever proactief werken aan het welzijn van jouw medewerkers en een gezonde levensstijl bevorderen? Vind jij het ook belangrijk om de productiviteit te verhogen en energieke medewerkers te creëren? Ben jij proactief bezig met goed werkgeverschap?

Bedrijfscatering die bij je past

Het aanbieden van een cateringvoorziening op jouw locatie draagt hier zeker aan bij! Bedrijfscatering is een manier om de werknemers te waarderen en te laten zien dat hun welzijn belangrijk is voor het bedrijf. Door goede catering aan te bieden, kunnen werknemers genieten van gezonde en smakelijke maaltijden, wat hun tevredenheid en betrokkenheid kan vergroten. Maar ook een betere gezondheid en welzijn van werknemers, wat hun prestaties en aanwezigheid kan verbeteren. 

Daarnaast zorgt samen lunchen ervoor dat werknemers de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen buiten de werkomgeving, wat de teamdynamiek en samenwerking kan versterken.

Uiteraard zijn er vele cateraars die invulling kunnen geven aan bovenstaand. Maar als Leo geloven wij erin dat de zorgplicht begint bij onze eigen medewerkers. Persoonlijke aandacht, korte lijntjes en het werkgeluktraject zorgen voor continuïteit en gelukkige medewerkers. Dit is de sleutel tot het overdragen van onze boodschap: ‘’bijdragen aan een energievolle en dynamische werkomgeving’’.

Jij kiest, wij cateren!

Bij Leo bieden we verschillende opties aan die wij nadat we een kennismakingsgesprek hebben gehad, op maat uitwerken. Wij zijn ons bewust dat ieder bedrijf anders is. Daarom gaan wij graag met jou aan tafel om de wensen en behoeften van jouw en jouw medewerkers in kaart te brengen.

Ook snappen wij dat het kiezen voor een bedrijfscateraar geen makkelijke keuze is. Maar we gaan graag met je in gesprek om te kijken wat het beste bij jullie bedrijf past. Het doel is uiteindelijk bijdragen aan een energievolle en dynamische werkomgeving.

Vul onderstaand formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij cateren onder anderen bij

Search

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.