Premium

De meest persoonlijke cateringoplossing​

Premium

Wil jij alles uit je bedrijfscatering halen? Dat kan met Leo Premium! Dit concept biedt een optimale sfeer- en versbeleving. Breng je personeel nader tot elkaar en ga voor onze meest uitgebreide optie.

Bij Leo Premium wordt de productie altijd verzorgd bij jouw op locatie en is er altijd een Leo teamlid aanwezig. Versbeleving, variatie en service staan hier op nummer één!

Couscous voor het Leo premium buffet

Leo Premium in 3 woorden

Gastvrijheid

Onze teamleden heten je welkom bij naam, geven je persoonlijke aandacht en houden (waar het kan) rekening met je wensen. Zij zijn ware gastheren/gastvrouwen die zorgen voor een optimale hospitality ervaring. 

Versbeleving

Niks gaat boven de geur van al het lekkers wat onze teamleden dagelijks vers, met heel veel liefde bereiden. Verrassende en smaakvolle gerechten, soepen, snacks en broodjes. Zo kom je energievol de tweede helft van de dag door! 

Flexibiliteit

Er is altijd keuze genoeg op het buffet. Door de bereiding op locatie kunnen we effectief inspelen op aantal lunchgasten, rekening houden met dieetwensen en het buffet snel aanvullen.  Door onze extra services en flexibiliteit bieden we altijd een versbeleving op maat.

Opdrachtgever aan het woord

“Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van onze catering. Maatwerk en verrassen staan hoog in het vaandel. Ook bij het verzorgen van evenementen denkt Leo mee. Ik ontvang enorm veel complimenten van mijn collega’s en onze klanten na bijvoorbeeld onze jaarlijkse zomerlunch of een driedaags klantevent bij ons op kantoor.” 

Lilian Regenspurg – Blue Sky Group

Leo Premium bij jou op locatie?

Altijd maatwerk | Flexibele cateringoplossing | Persoonlijke aandacht | Gezonde lunch

Wil je dit ook faciliteren voor al jouw werknemers? Dit is al mogelijk vanaf €9,- p.p. excl. btw  op basis van 100 lunchgebruikers. 

* Let op, deze berekening bevat geen onderhoud aan koffieautomaten, gaat uit van een zelfscankassa en houdt geen rekening met een extra werkgeversbijdrage.

Neem contact op

Leo regelt het

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.

Search