Grab &Co

De beste onbemande cateringoplossing!

Grab & Co

Geen volledig bedrijfsrestaurant of keukenfaciliteit in jouw bedrijfspand, maar toch jouw medewerkers voorzien van gezond eten? Kies dan voor Grab &Co!

Op ieder moment van de dag (24/7) een rijkelijk gevulde koelkast met gezonde en verse maaltijden tot je beschikking. Wie wil dat nou niet op het werk? Met Grab &Co zorg je zorgeloos voor je medewerkers. Eenvoudig, lekker & bovenal gezond!

Hand maakt een foto van bakje salade vanuit Grab &Co

Leo Grab &Co in 3 woorden

Flexibel

Groeit het bedrijf? Dan groeien we mee! Dankzij de mobiele modules kun je jouw Grab &Co eenvoudig uitbreiden. Vanuit Grab &Co is het ook mogelijk om op te schalen naar ons Premium concept.

24/7

Ontbijt, lunch of diner? De catering modules van Leo Go zijn onbemand en daardoor 24/7 geopend.

Plug and play

Het enige wat wij nodig hebben voor het installeren van de Grab &Co is een stopcontact. Alle Grab &Co-onderdelen staan op wielen en rijden we zo bij jouw bedrijf naar binnen. Stekker erin en gaan met die banaan!

Opdrachtgever aan het woord

Leo is een cateraar die ontzorgt je en denkt met je mee. Het contract is persoonlijk en de mensen in de keuken/catering verstaan hun vak! Een prettig bedrijf dus om zaken mee te doen.

Lennert van Hoek – Leystromen

Grab & Co bij jou op locatie?

Onbemand | 24/7 | Ultra vers | Geen keukenfaciliteit nodig | Makkelijk opschalen | Plug and play

Met Grab &Co zorg je zorgeloos voor je medewerkers. Eenvoudig lekker & gezond! Wil je dit binnen jouw bedrijf aanbieden? Dit is al mogelijk vanaf €6,- p.p. excl. btw op basis van 100 gebruikers.

* Let op, deze berekening bevat geen onderhoud aan koffieautomaten, exclusief
investering meubel en koelingen en houdt geen rekening met een extra werkgeversbijdrage.

Neem contact op

Leo regelt het

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.

Search