Clubhouse

De ontmoetings-plek voor bij jou in het bedrijf!

Clubhouse

Clubhouse is een concept dat kan worden ingezet, ongeacht of de organisatie keukenfaciliteiten heeft. De bereiding van de producten vindt (deels) in een centrale productiekeuken plaats en deels op locatie. Dit betekent dat het teamlid meer tijd over heeft voor andere werkzaamheden en een echte gastheer/gastvrouw kan zijn voor de lunchgasten. 

Dit concept bevat alle extra faciliteiten die ervoor zorgen dat het bedrijfsrestaurant wordt omgetoverd tot een warme en gezellige ontmoetingsplek. Een écht clubhouse dus!

Clubhouse Concept in 3D met toonbank, vitrine met eten en drinken

Leo's Clubhouse in 3 woorden

Verbinden

Welkom in ons clubhouse! Hier vind je een gevoel van verbinding. Het clubhouse is dé ontmoetingsplek binnen het bedrijf. Het bevat alle faciliteiten om samen te komen, te kunnen werken en te kunnen ontspannen. Het verbind je omdat iedereen er graag wilt zijn.

Laten we elkaar ontmoeten in het clubhouse!

Alles in één

Dit concept bevat van alle andere concepten een beetje. Er is een Grab &Co assortiment, er worden producten vers bereid en het teamlid is meer dan een fantastische kok. Hij/zij beschikt over hospitality vaardigheden en voert extra services uit zoals de baristaservice.

Uitgebreide service

Team Leo is bij Clubhouse – los van de catering activiteiten – ook inzetbaar voor andere facilitaire zaken.

 

Clubhouse bevat standaard extra services die worden uitgevoerd door onze teamleden. Denk bijvoorbeeld aan receptie, baristabar, powerronde. 

Neem contact op

Leo regelt het

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.

Search