FAQ

Veel gestelde vragen

Klik op de vraag voor het antwoord

Het Grab &Co concept past het beste bij bedrijven en/of organisaties vanaf 50 lunchgebruikers per dag. Minder gebruikers? Neem gerust contact op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

Het premium concept is beschikbaar vanaf 50 lunchgebruikers per dag. Minder gebruikers? Neem gerust contact op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Keukenfaciliteiten zijn noodzakelijk om vers bereiding op locatie mogelijk te maken. We hebben ook een optie vanuit een productielocatie volledig bereid aan te leveren, dan heb je geen keukenfaciliteiten nodig op locatie.

We hebben twee verschillende opties.

  1. Leo financiert de totale investering voor en gezamenlijk bepalen we de afschrijvingstermijn (kosten worden maandelijks verwerkt in de begroting).
  2. De totale investering wordt in één keer voldaan (geen maandelijkse kosten)

Alle cateringmedewerkers worden door Leo aangenomen en verloond. 

Wij zijn ervan overtuigd dat een gezond aanbod zorgt voor een betere performance van uw medewerkers maar dit doen we niet door te betuttelen. We willen mensen graag verleiden naar een gezondere keuze maar dit blijft absoluut een vrije keus. Samen met u gaan we graag in gesprek over de samenstelling van het assortiment.

We werken voor 80% met openboek contracten, dit zorgt aan beide kant voor 100% transparantie en flexibiliteit. Uiteraard zijn we ook bereid aanneemsomcontracten aan te gaan. We gaan graag met u in gesprek.

Duurzaamheid is een ontzettend groot onderdeel van onze voedingsvisie. Zo heeft Leo jaren geleden een eigen voedingsvisie geschreven genaamd Code Groen, dit is de rode draad in onze organisatie. Zo werken wij onder andere met biologisch afbreekbaar plastic bij onze Grab &Co module en zijn wij constant opzoek naar alternatieve oplossingen om dit nog duurzamer te maken. Daarnaast zijn wij de afgelopen jaren druk in de weer geweest met het ontwikkelen van een geheel eigen Co2 monitor. Op basis van de inkopen kunnen wij zien hoeveel Co2 er per locatie wordt uitgestoot. Mochten wij dus zien dat een locatie te veel Co2 uitstoot dan kunnen wij doormiddel van de monitor hierop inspelen.

Dit is zeker mogelijk. Onze Grab &Co module is zowel bemand als onbemand inzetbaar. Bij een onbemande module dien je alleen wel rekening te houden met het zelf in ontvangst nemen van de bestellingen, de producten in de koeling te plaatsen, de THT van de producten te controleren en het gehele meubel schoon te houden. Bij een bemande Grab &Co variant zal je hierin volledig ontzorgd worden.

Leo is echt een familiebedrijf. De lijnen zijn kort en de communicatie is glashelder, hierdoor kunnen wij snel schakelen met elkaar. Verwacht je later op de dag ineens een grootte groep gasten waarbij banqueting gewenst is of stond er nog een groot evenement op de agenda die je vergeten bent? Geen probleem, wij regelen het voor je

Een proefperiode is helaas geen vaste dienst die wij aanbieden bij Leo, maar samen kunnen wij altijd de mogelijkheden voor een tijdelijke proefperiode bespreken. De maximale tijd die wij willen besteden aan een proefperiode is 2 weken.

Wij kunnen met trots zeggen dat wij in de jaren dat Leo bestaat nog nooit een locatie ongeopend hebben moeten laten. Mocht het betreffende teamlid ziek zijn of niet verschijnen op zijn of haar werkdag, dan zorgen wij altijd voor vervanging. Bij Leo hebben wij een groot flexteam dat wij bij gevallen van nood in kunnen zetten.

Staat je vraag er niet tussen?

Staat je vraag er niet tussen? Stel hem hier direct!

Zoek

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.