Troubleshooter | diverse regio’s (25-40 uur)

Troubleshooter | diverse regio’s (25-40 uur)

[gap]

Voor verschillende locaties in de regio’s Rotterdam, Amsterdam Breda en Utrecht hebben wij een troubleshooter nodig voor 25-40 uur per week! Ben jij een echte probleemoplosser met liefde voor de horeca? Solliciteer dan direct via de site of onderstaand e-mailadres.
[gap]

[row]

[col span=”2″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”11328″ image_size=”original” width=”72″ visibility=”hide-for-medium”]

[/col]
[col span=”10″ span__sm=”12″]

Wie ben jij?

Waar wij problemen zien, zie jij een weg. Wat er ook gebeurt, jij houdt het hoofd koel. Met deze kwaliteit maak je je omgeving jaloers en je vele collega’s blij. Want wanneer jij aan komt rijden, weten mensen direct dat het goed zit.

Jij vindt het geen probleem om van hot naar her te gaan. Sterker nog, je vindt het leuk! Je past je gemakkelijk aan en kan eigenlijk met iedereen wel overweg. Daarnaast hou je je altijd aan afspraken en vind je het belangrijk dat de kwaliteit van het eten en de service overal even hoog is. Dit alles maakt jou een echte teamplayer waar anderen op kunnen bouwen.

[/col]

[/row]

Zo ziet jouw werkweek eruit

Een ziekmelding of onverwachte drukte? Jij haast je naar Leo locatie in nood. Bij aankomst voel je je vliegensvlug thuis in het reilen en zeilen van die specifieke locatie. Communiceren doe je op dit soort momenten als de beste. Jij weet precies waar je wel en niet nodig bent op welk moment. Voor je het weet serveer je een heerlijke verse lunch aan de gasten en is de rust wedergekeerd.

Naast je belangrijke rol als vliegende kiep, val je ook regelmatig in voor langere tijd op locaties waar dat nodig is. Wanneer je dit doet regel je de meest uiteenlopende zaken, waaronder: inkopen, het menu samenstellen en gasten verrassen met nieuwe maaltijden. Zodra jouw taak erop zit, verkas je met veel plezier naar een andere locatie. Geen dag is hetzelfde!

Dit bieden we jou

    • Een goed marktconform salaris.
    • Je eigen Leo Love Good Food auto én een fietsplan.
    • Bovengemiddeld aantal vakantiedagen (25 dagen).
    • Pensioenregeling bij pensioenfonds Horeca & Catering.
    • Een mega gezellig, hecht en behulpzaam team!

Hier ga je werken

Bij Leo Love Good Food staat het werkgeluk van werknemers op nummer 1. Een goede beloning in ruil voor jouw harde werk vinden we dan ook ontzettend belangrijk. Daarom ontvang je het hele jaar door presentjes en wordt er elk seizoen een gezellig uitje georganiseerd.

We zijn een hecht team dat elkaar helpt wanneer dat nodig is. Daarnaast inspireren we elkaar continu en is er op elke locatie een teamcoach aanwezig waar je altijd terecht kan.

[gap]

[message_box bg_color=”rgb(138, 190, 46)”]

[row v_align=”middle” h_align=”center”]

[col span=”8″ span__sm=”12″]

Enthousiast? Solliciteer direct via deze knoppen of stuur een mail met je CV naar solliciteren@leolovegoodfood.nl.

Mocht je nog met vragen zitten, stuur ons dan een appje op 0643431767.

[/col]
[col span=”3″ span__sm=”12″ align=”center”]

[button text=”SOLLICITEER DIRECT” color=”secondary” size=”small” expand=”0″ link=”https://leolovegoodfood.nl/sollicitatie/”]

[/col]

[/row]

[/message_box]

Search

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.