Leo’s Nieuwe Visie: Van bedrijfscatering naar een complete levensstijl

Bij Leo zijn we altijd gedreven geweest door onze passie voor eten en gastvrijheid. Maar nu zetten we een grote stap voorwaarts. In onze vorige blog kon je al lezen dat we enthousiast zijn om onze nieuwe visie met jullie te delen, waarbij we verder gaan dan alleen bedrijfscatering en ons richten op een complete levensstijl. Onze missie is om niet alleen heerlijke maaltijden te serveren, maar ook om ons te richten op alle welzijnsaspecten van het dagelijks leven.

We slaan de handen ineen met Mind&Health

We geloven dat welzijn veel meer omvat dan alleen de maaltijden die we eten. Het gaat om het creëren van een nieuwe benadering van gezondheid en geluk, waarbij voeding slechts een van de vele bouwstenen is. Daarvoor hebben we nu een partner gevonden die ons gaat ondersteunen bij de overige negen energizers van het leven.

Als onderdeel van onze nieuwe aanpak hebben we een mooie samenwerking met Mind&Health. Samen zullen we ons inzetten om onze gasten te ondersteunen op tien belangrijke gebieden voor jouw welzijn.

De 10 energizers

  1. Slaap: Een goede nachtrust is essentieel voor het herstellen van je lichaam en geest. Voldoende slaap zorgt voor meer energie, een beter humeur en verbetert je concentratie en productiviteit.
  2. Voeding: Gezonde voeding voorziet je lichaam van de nodige voedingsstoffen om goed te functioneren. Gebalanceerde voeding met veel groenten, fruit, eiwitten en gezonde vetten zorgen ervoor dat je meer energie zult krijgen.
  3. Beweging: Regelmatige lichaamsbeweging versterkt je spieren en botten, verbetert je conditie en zorgt voor een gezonde bloedsomloop. Het helpt ook om stress te verminderen en je humeur te verbeteren. Je hoeft hier niet uren voor in de sportschool te staan; zelfs een kort rondje kan al helpen.
  4. Humor: Lachen is een natuurlijke stressverlichter en kan je stemming direct verbeteren. Humor brengt lichtheid in je leven en versterkt sociale banden.
  5. Passie: Het najagen van je passies geeft betekenis en voldoening aan je leven. Vaak wordt gedacht dat passie hetzelfde is als een hobby, maar dat is zeker niet zo.
  6. Sociale contacten: Het onderhouden van goede sociale relaties is belangrijk voor je emotionele welzijn. Sociale contacten geven steun, begrip en verbondenheid.
  7. Werkleven: Een baan die voldoening geeft en waar je je gewaardeerd voelt, draagt bij aan je welzijn. Het stimuleert je om je talenten te gebruiken en te groeien.
  8. Thuis: Een thuisomgeving is een veilige haven waar je kunt ontspannen en opladen. Een opgeruimd en gezellig thuis draagt bij aan je welzijn.
  9. Zingeving: Het hebben van een doel of betekenisvolle activiteiten in je leven geeft richting en voldoening. Zingeving hoeft daarom ook helemaal niet zo spiritueel te zijn als mensen denken.
  10. Ontspanning: Tijd nemen voor ontspanning is essentieel om stress te verminderen en je batterijen op te laden. Of het nu gaat om mediteren, lezen of een hobby, ontspanning helpt je om in balans te blijven.

 

Samen op weg naar een beter welzijn

Door ons te richten op deze tien energizers, streven we ernaar om onze gasten te ondersteunen bij het bereiken van een gezonde en gebalanceerde levensstijl. We zijn enorm enthousiast over deze nieuwe richting en kijken ernaar uit om jullie hierin mee te nemen.

In de komende weken zullen we jullie stap voor stap meenemen door de verschillende energizers.

Benieuwd wat Leo voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!
Zoek

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.