Onze visie

Code groen

Code groen is hoe wij onze visie vormgeven binnen Leo's bedrijfsvoering. Het is de uitwerking van Leo's zorgplicht voor mens, milieu en maatschappij. Leo neemt graag een proactieve houding aan als het gaat om die zorgplicht. We zeggen niet alleen wat we doen, we doen ook wat we zeggen.

Mens

Onze teamleden op locatie zijn de belangrijkste schakel in het ontzorgen van onze lunchgasten. Dit kunnen ze optimaal doen wanneer ze goed op hun plek zitten. Het werkgeluk van onze teamleden is daarom prioriteit nummer één binnen Leo.

Milleu

Bij Leo zijn we toegewijd aan het verminderen van onze milieu-impact. Dit doen wij door te kiezen voor duurzame producten en materialen (en deze ook zo min mogelijk te verspillen!). Ons plan ‘eet duurzaam’ voor een duurzame planeet.

 

Maatschappij

Bij Leo dragen we bij aan een gezonde maatschappij. Dit doen wij door het aanbieden van gezonde voeding, maar ook de keuze hiervoor te stimuleren. Dit door te informeren over de voordelen van gezonde voeding en het prominent te laten zien in het buffet. 

Werkgeluk app

Met behulp van een adviesbureau en de input van onze teamleden (vanuit onze werkgeluk app) wordt er binnen Leo actief aan een positieve werkomgeving gewerkt.

Klimaatmonitor (CO2)

Met onze klimaatmonitor meten wij de milieu-impact (CO2-uistoot) van onze producten. Dit doen we o.b.v. de broeikasgassen die vrijkomen tijdens het telen, verwerken en transporteren hiervan. 

Gezondheidsmonitor

Onze gezondheidsmonitor geeft inzicht in het verbruik aan vetten, koolhydraten, zout en suiker op een locatie en biedt een algehele Nutri-Score (A t/m E).

Groene partners

Wij hebben samenwerkingen met diverse duurzame merken en innovatieve bedrijven om onze Code Groen visie vorm te geven. 

Duurzame merken

Van onze bedrijfskleding van gerecycled PET tot de (h)eerlijke eieren op het buffet.  Bij Leo werken zo veel mogelijk met duurzame producten, materialen en leveranciers. 

Wij werken onder anderen met

Zoek

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.