Leo is de tweede beste bedrijfscateraar in de MT1000

Misschien is het je ontgaan maar we hebben inmiddels bekend mogen maken dat we tweede zijn geworden in de MT1000, categorie catering. De MT1000 is het grootste onderzoek naar de kwaliteit en waardering van zakelijke dienstverleners. Gebaseerd op meer dan 25,000 beoordelingen van ruim 5,400 respondenten, biedt dit onderzoek waardevolle inzichten in onze branche. Hoe we dit hebben behaald en hoe deze uitslag tot stand is gekomen, lichten we graag verder toe in deze blog.

 

Catering op maat is wat wij doen

We zijn dan nu wel tweede cateraar van Nederland maar die sterallures stijgen absoluut niet naar ons hoofd. Leo blijft zich ontwikkelen en staat altijd te popelen om nieuwe opdrachtgevers te verwelkomen en te ontzorgen. Bij Leo weten we ook dat ieder bedrijf anders is. Wij zijn ons hiervan bewust en geen enkele opdrachtgever is bij ons hetzelfde. We hebben verschillende cateringoplossingen waardoor er altijd wel één bij jouw bedrijf past.

 

Overal score

Tweede cateraar van Nederland word je niet zomaar. We hebben een enorme groei gemaakt want vorig jaar waren we nog zeventiende in de runner up lijst. We hebben het afgelopen jaar geïnvesteerd in ons team en dat werpt nu zijn vruchten af. We hebben onder andere geïnvesteerd in een nieuwe schakel. Dat zijn de restaurantcoaches zij zorgen bij Leo voor extra ondersteuning op de locaties. Hierdoor komt er meer tijd vrij voor de teamcoach waardoor die zich meer kan focussen op het groter geheel van de locatie en het contact met de opdrachtgever. We zien hierin ook een grote verbetering op de locaties. Er is meer rust en onze Leo’s weten nu beter bij wie ze terecht kunnen. We kunnen hierdoor nog sneller schakelen. Een win win situatie voor iedereen en daar zijn we ontzettend blij mee. We willen dan ook al onze opdrachtgevers bedanken die ons hebben beoordeeld.

De score wordt opgemaakt door drie categorieën: NPS, klantgerichtheid, productleiderschap & excellente uitvoering.

NPS – Net promotor score

Met de Net Promoter Score meet in welke mate je bedrijf wordt aanbevolen. We hebben hier een enorme groei in gemaakt. We stonden vorige jaar op de 19e plek maar staan nu in de top 3. Wat betekend dat onze klanten ons meer zullen aanbevelen. Leo blijft zich verbeteren en ontwikkelen. We luisteren naar onze opdrachtgevers zodat wij steeds meer de catering op maat kunnen bieden. Door samen te werken met onze opdrachtgevers maken wij het buffet helemaal naar wens.

Klantgerichtheid 🌟🌟🌟

Dit jaar kregen we een driesterrenbeoordeling op het gebied van klantgerichtheid. Helaas zijn we een ster verloren ten opzichte van vorig jaar. Bij Leo denken we in oplossingen en zien we altijd het positieve ervan in. Daarom zien we dit niet als een tegenslag; integendeel, dit is een kans om te groeien en te verbeteren. Het betekent dat we realistisch zijn over waar we nu staan en waar we naartoe willen. Een driesterrenbeoordeling betekent dat we nog steeds zeer klantgericht zijn, maar er is altijd ruimte voor groei en verbetering.

Productleiderschap 🌟🌟🌟

Op dit onderdeel zijn we gelijk gebleven met drie sterren maar niet in onze ambities. We zijn druk bezig met 2024 en wat we al eerder hebben aangegeven is dat Leo zich continu blijft ontwikkelen. Een mooi voorbeeld hiervan is ons productleiderschap. We zijn nu aan het kijken hoe we de onze producten zo duurzaam mogelijk kunnen krijgen. Dit zit niet alleen in het product zelf maar ook in het vervoer daarvan. Zo wordt onze catering steeds duurzamer en kijken we naar de toekomst.

Excellente uitvoering 🌟🌟🌟🌟

Het is een eer dat onze opdrachtgevers Leo vier sterren geven op het onderdeel excellente uitvoering. Dit betekent dat we uitblinken met onze operatie en onze uitvoering. Het is ons doel om dit zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen op elke locatie. Deze scoren laat zien dat we daarin slagen en niet verzwakken. Al twee jaar op rij worden wij beoordeeld met vier sterren en dat houden we dan voor volgend jaar ook zeker weten vast. Door onze lijnen kort te houden en snel te kunnen schakelen blijven we flexibel en is er bijna niks te gek voor Leo.

Je hebt nu meer informatie gekregen over de scoren en hoe Leo dat heeft behaald. Maar het is natuurlijk net zo belangrijk wat we voor jou kunnen doen. Heb jij behoefte aan een vernieuwde bedrijfscateraar? Iemand die met je meekijkt, denkt in oplossingen, altijd een gezonde keuze aanwezig en nog veel meer te beiden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd wat Leo voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!
Zoek

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.