Uitslag MT1000 2e in categorie catering algemeen.

Met heel veel enthousiasme delen we dat Leo op 24 oktober 2023 bekroond is met de tweede plek in de MT1000 in de categorie algemeen – catering!

Waar we vorige jaar bij de runner up mochten staan op de 17e plek kunnen we ons vandaag de tweede cateraar van Nederland noemen. Leo blijft zich ontwikkelen en verbeteren.

De MT1000 is het grootste onderzoek naar de kwaliteit en waardering van zakelijke dienstverleners. Gebaseerd op meer dan 25,000 beoordelingen van ruim 5,400 respondenten, biedt dit onderzoek waardevolle inzichten in onze branche. De uitkomsten worden gepubliceerd in de speciale MT1000 uitgave, die vanaf 24 oktober 2023 verschijnt.

Dit onderzoek evalueert dienstverleners op verschillende aspecten, waaronder klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering. We zijn trots op onze prestaties in deze categorieën en zijn verheugd met onze 2e plaats in de categorie algemeen “Catering.”

Voor een gedetailleerd overzicht van de uitslagen van de MT1000, kun je terecht op hun website via deze link.

We willen al onze opdrachtgevers bedanken voor hun vertrouwen en waardering en verzekeren jullie dat we ons blijven inzetten om jullie de best mogelijke service te bieden en jullie verwachtingen te overtreffen.

Tot slot wil Leo ook al haar teamleden bedanken. Zonder ‘onze mensen’ zou dit niet lukken! We danken jullie voor jullie inzet iedere dag. Volgend jaar gaan we voor goud!

Benieuwd wat Leo voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!
Zoek

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.