Grab &Co catering: wat is het en hoe werkt het

‘Kunnen jullie eens een blog schrijven over het Grab &Co concept?‘ Deze vraag kregen wij laatst van een trouwe fan. Wij als team vonden dat natuurlijk een goed idee en gingen vol enthousiasme aan de slag.

Leo – Love Good Food en Telesuper (de B2B-tak van Coop) hebben de handen ineengeslagen.

In corona tijd is alles op z’n kop gezet. Van de een op andere dag sloten onze locaties en konden we geen lunches meer verzorgen. Al gauw werd duidelijk dat dit langer ging duren en dat het beeld over bedrijfscatering aan het veranderen was. We moesten dringend op zoek naar goede alternatieven. Alternatieven voor bedrijfscatering voor als de BV Nederland weer in beweging zou komen. Met de noodzaak die wij hadden gingen we opzoek naar een partner op het gebied van groothandel. Die partner stond dichterbij dan we dachten. Telesuper was namelijk al onze leverancier voor kleine locaties al sinds een hele lange tijd.

Na een paar gesprokken rondom de tafel was het duidelijk. Leo en Telesuper zijn de perfecte match. “We slaan de handen in een en beginnen een nieuw grab and go concept: Grab &Co!”

 

Meest flexibele grab and go oplossing

Grab &Co moet de meest flexibele grab and go oplossing worden die er bestaat!”. Onder dat motto begonnen we aan dit concept. Wat zorgt er dan voor dat Grab &Co zo flexibel is?

Verschillende aspecten van dit concept zorgen daarvoor. Denk bijvoorbeeld aan de modulaire opbouw van Grab &Co. De basis is ons voordelige instapmodel wat al gebruikt kan worden vanaf 30 lunchgebruikers. Het instapmodel bestaat uit één koeling met een strak meubel, schap, afrekenunit en ruimte voor een koffiemachine of magnetron. Vanuit dat model kun je gaan uitbreiden. Het uitbreiden gaat erg makkelijk. Dit komt doordat het meubel in z’n geheel op wielen wordt geleverd. Is er een extra koeling nodig? Geen probleem! Die rijden we er even bij. Is er een extra meubel nodig? Ook geen probleem, want die schuiven we er even tussen. Bijna alles is mogelijk en dus erg flexibel.

Daarnaast kun je het concept, indien gewenst, uitbreiden met extra services. Services die net iets verder gaan dan catering. Bijvoorbeeld een digitale receptieservice, die ervoor zorgt dat gasten altijd op een goede manier worden ontvangen. Een lekker

kopje koffie mag ook zeker niet ontbreken! Met Leo’s Barista

Service komt dat helemaal goed en richten we de coffee corner helemaal in tot een hippe en gezellige plek. Voor collega’s dé plek om even te komen socializen. Op deze manier kunnen we nog wel een tijdje doorgaan… Extra services genoeg die het Grab &Co concept compleet maken!

Niet alleen de modulaire opbouw en de aanvullende services maken het grab and go concept flexibel. Ook de keuze die je hebt uit het ruime assortiment. Zo bieden we het retail-assortiment aan van Telesuper, maar ook het ultra verse assortiment van Leo. Wil je liever een combinatie van beide? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Verser dan vers!

De ultraverse Grab &Co producten komen vanuit de centrale productiekeuken van Leo. Hier worden dag in en dag uit producten vers bereid en naar de locatie gebracht. De producten zijn te herkennen aan hun eigen Grab &Co label.

Een Rustic Corn sandwich, een overheerlijke Yoghurt Breakfast pot met mango en granola, een Wrap Tikka Masala? Passend bij een gezond levenspatroon zijn de producten overwegend 80% gezond met de focus op onbewerkte, verse en vezelrijke producten. De producten zijn héérlijk van smaak… als je ze proeft wil je alleen maar meer!

Grab &Co betalen

Grab, pay and go!

Met Grab &Co bied je jouw medewerkers 24/7 lekkere en gezonde maaltijden aan. “Jouw personeel pakt nu met alle gemak een panini uit de koelkast en gooit ‘m in een handomdraai onder de grill!”. Betalen gaat gemakkelijk met je telefoon of ons contactloos betaalsysteem. Met je telefoon scan je het product via een app waardoor je daarna gemakkelijk kan betalen. Nadat je je lunch hebt uitgezocht en hebt betaald, is het alleen nog maar een kwestie van een plekje opzoeken en genieten van een welverdiende en lekkere lunch! Eetsmakelijk!

Wil je nog meer weten over dit concept? En of dit concept wellicht iets voor jullie is? Twijfel niet en bel direct naar 088 007 8999. Wij gaan graag met je in gesprek!

Search

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.