Terug naar kantoor en op zoek naar een cateringoplossing

Corona maakt plaats voor meer sociaal contact

De mondkapjes mogen af, we mogen weer op reis, de keukentafel wordt weer keukentafel in plaats van een geïmproviseerde werkplek, want we mogen zelfs weer naar kantoor!
“Binnen no-time zijn we terug naar het “normale” leven gegaan. Misschien moet je er erg aan wennen, of je vindt het juist heerlijk! Bij Leo zijn we in ieder geval erg blij met de positieve ontwikkelingen: het is weer tijd om naar kantoor te gaan en in ons geval te genieten van een lekkere lunch!”

 

Onzekerheid

Dat er nog onzekerheid heerst merken wij ook. Onzekerheid in de zin van: Hoe gaan we ons bedrijfsrestaurant inrichten? We willen graag bedrijfscatering, maar op welke manier? Hoeveel personen gaan er gebruik maken van de catering? Het zijn vragen die heel logisch zijn en waar een bedrijfscateraar haar rol op zich moet nemen door goede adviezen te geven.

Bij Leo hebben wij daar uitgebreid over na gedacht. Hoe kunnen wij onze opdrachtgevers zo flexibel mogelijk helpen? Wij hebben daarom ons hele dienstverlenende servicepakket zo ingedeeld dat we te allen tijde volledig mee kunnen bewegen met onze opdrachtgevers. “Wat er ook gaat gebeuren in de toekomst, bij Leo zijn we overal op voorbereid!”

Modulaire catering

Leo heeft een drietal modules ontwikkeld die samen garant staan voor een adequate invulling van de volledige cateringbehoefte. Leo’s modulaire catering ziet er als volgt uit:

1. Leo Go
De meest flexibele, volledig zelfbediende grab and go cateringoplossing die er bestaat en die bij ons Grab &Co heet. Deze is 24/7 beschikbaar voor werknemers en lost de toegenomen vraag naar flexibilisering op de werkvloer ruimschoots op.

2. Leo Pro – Onze Grab & Go ’plus‘ oplossing. Nog steeds Grab & Go, maar voor de sfeerbeleving verzorgt ons Leo hospitality teamlid dagelijks de finishing touch op de locatie.

3. Leo Premium Onze ‘all-in’-cateringoplossing: een rijk verzorgd buffet in het bedrijfsrestaurant. Ons enthousiaste Leo team staat dagelijks voor zijn lunchgasten klaar!

Wat maakt Leo zo uniek?

Switchen tussen en combineren van deze modules is de grote meerwaarde bij Leo. Op deze manier zijn wij in staat om zekerheid te bieden in een onzekere tijd. Een uitgebreid pakket aan aanvullende services bovenop deze modules maken ons aanbod tot een compleet geheel. Een aanbod dat veelal verder gaat dan catering alleen.

Dankzij de flexibiliteit van Leo is het mogelijk om op een veilige manier terug te komen naar kantoor en gebruik te maken van de bedrijfscatering.

We gaan graag met je in gesprek hoe we ook voor jou de beste cateringoplossing kunnen aanbieden. Benieuwd hoe de catering bij een van onze nieuwste opdrachtgevers hebben aangeboden? Dat lees je hier.

Zoek

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.