Een nieuwe collega!

Mijn naam is Chris van den Hengel en ik woon in het pittoreske dorpje Kamerik samen met mijn vrouw Raquel en mijn dochter Nika. Ik heb afgelopen 23 jaar gewerkt bij Eurest in uitlopende functies van kok tot accountmanager en alles er tussenin. In mijn dagelijks leven hou ik van wandelen, tennissen, voetballen en lekker uit eten met het gezin, familie of vrienden. Uiteraard is de derde helft ook belangrijk, want gezelligheid staat bij mij hoog in het vaandel.

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Leo aan boord te komen?

Afgelopen maanden heb ik de gelegenheid gehad om te ontdekken wat ik nou echt enorm leuk vind in mijn werk. Het zogezegd ‘uitstaan’ geeft je de kans om na 30 jaar werken eens goed in de spiegel te kijken. Voor

mij betekende dit dat het werk wat ik deed, bij mij paste alleen was de organisatie waar ik voor werkte niet meer mijn familie. Na een aantal gesprekken bij Leo heb ik denk ik weer een nieuwe familie te hebben gevonden die met dezelfde intentie de toekomst in wil gaan. Sociaal, eerlijk, duurzaam, gezond en samen zijn enkele steekwoorden die hier goed bij passen.

Wat mij aanspreekt bij Leo is het wij gevoel en dan bedoel ik, we gaan dit samen doen in een ongelofelijk moeilijke tijd, als 1 familie. En samen is ook samen, niet alleen kantoor of op locatie, maar echt met zijn allen en iedereen of het nu een medewerker, kok, afwasser, marketingspecialist, barista, directeur is, iedereen is zo belangrijk!

Leo onderscheidt heel makkelijk omdat, de lijnen heel kort zijn en daardoor kan er heel flexibel en snel geschakeld worden. Alles om de gast zo optimaal te voorzien in een perfecte dienstverlening. Leo kan zichzelf nog ontwikkelen om de mooie en goede ideeën zo goed mogelijk bij al onze mensen te laten landen. Dit zal voor mij een belangrijke taak zijn mijn dagelijkse werkzaamheden. Het juist faciliteren van iedereen met de juiste informatie is cruciaal voor een groot succes. Uiteindelijk verdienen wij ons geld op de locaties!

Wat is jouw toegevoegde waarde?

Mijn toegevoegde waarde is mijn jarenlange ervaring in de catering. Het verbinden van operatie, opdrachtgever en Leo tot een geheel. Het ontdekken van talenten die de ambitie hebben om meer uit hun carrière te halen. En vooral veel plezier uitstralen in hetgeen wat we doen, want we hebben toch het mooiste vak!

Hoe kijk je terug op je eerste Leo week?

De eerste week Leo was een zeer warm welkom. Een echte hechte familie met als allen hetzelfde doel. Gezonde catering leveren met een enorme grote glimlach! De collega’s die ik tot nu toe ontmoet heb zijn allen erg betrokken en gedreven in hetgeen wat zij doen, dat is mooi om te zien en ik ben blij dat ik daar een onderdeel uit van mag maken.

Chris… waar kunnen we jou ’s nachts nou voor wakker maken?!

Haha…. Mooie voetbal pot! Liefst WK finale Nederlands elftal, maar dat bedoel je zeker niet? Je mag mij wakker maken voor een Pan Karko turk os ariba, oftewel een broodje met karko met alles erop en eraan (specialiteit op Curacao).

Zo’n broodje klinkt heerlijk en die willen we dan ook graag een keertje proberen! Uiteraard wensen we Chris van harte welkom en zijn we meer dan blij dat hij ons team komt versterken!

 

logo - Leo - Love Good Food

Zoek

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.