Ondanks corona opent Leo toch weer een nieuwe locatie

[section bg_color=”rgb(255, 255, 255)”]

[row]

[col span__sm=”12″]

Bedrijfscatering blijft een boeiende en spannende tak van sport. Boeiend was het altijd al, echt spannend is het sinds de corona uitbraak geworden. Opdrachtgevers sloten tijdelijk de kantoren, medewerkers gingen thuiswerken en de bedrijfsrestaurants bleven leeg.

Hoe ga je dát overleven als bedrijfscateraar? Makkelijk was het zeker niet, maar de kunst is (hoe cliché-achtig het ook moge klinken) om zo min mogelijk in problemen en zoveel mogelijk in uitdagingen te denken.

De coronacrisis heeft alle bedrijfscateraars voor enorme uitdagingen geplaatst. Leo heeft het volgende vraagstuk als uitgangspunt gehanteerd:
Hoe kunnen wij, buiten onze gezellige ingerichte bedrijfsrestaurants, waar sfeerbeleving een dominante rol speelt, er toch voor zorgen dat onze gasten voorzien blijven worden van een gezonde en energievolle lunch?

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle”]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Daarbij was out-of the box denken volledig toegestaan en enthousiasme het kernwoord.

Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een drietal goed doordachte veilige lunchopties. 

Stil gezeten hebben wij dus allerminst en met enige trots kunnen we melden dat dat zijn vruchten begint af te werpen want nieuwe opdrachtgevers dienen zich weer aan.

Afgelopen vrijdag zijn we begonnen bij Fujitsu in Maarsen. Fujitsu, bekend van ICT oplossingen, printers en en (digitale)camera’s, heeft inmiddels de deuren weer geopend en laat momenteel een maximum van 50 medewerkers toe in het pand. Het bedrijf geeft voorlopig de voorkeur aan Leo’s lunchoptie 3: Verstrekking van lunchpakketten.

Dat dit een tijdelijke keuze is, wordt duidelijk als we naar het volledig door Leo opnieuw ingerichte restaurant kijken waarbij alle moeite gedaan is om de sfeerbeleving naar het hoogste niveau te tillen.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”4573″]

[/col]

[/row]
[row]

[col span__sm=”12″]

Het vaste team bij Fujitsu bestaat uit Silvia, Jolanda, Fien en Henry. Allen overgenomen teamleden waar we nu al ontzettend blij mee zijn. Ceda (onze trouwe troubleshooter) stond het team de eerste week bij. De meest lekkere gerechten werden op bestelling klaargemaakt.

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle”]

[col span=”8″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”4723″ height=”650px”]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”4724″ height=”650px”]

[/col]

[/row]
[row]

[col span__sm=”12″]

Met een maximum van 50 pandbewoners waren de eerste bestellingen niet spectaculair te noemen, maar we merkten gedurende de eerste week dat we nu ‘draaien’ men steeds enthousiaster werd. We blijven het als betrokken cateraar lastig vinden om zo ‘op afstand’ van elkaar te moeten werken en we kunnen ook nauwelijks wachten tot het gezellige restaurant open mag gaan voor publiek. Leo hecht namelijk ontzettend veel waarde aan het persoonlijke contact en de informele sfeer die onze restaurants zo populair maken. Maar… we moeten daar nog even op wachten want veiligheid gaat wat ons betreft vóór alles!

We merken gelukkig ook, nog los van Fujitsu, een groeiende interesse in onze flexibele cateringoplossingen bij andere bedrijven. Het geeft ons een goed gevoel en wij zien de toekomst ondanks deze tijdelijke coronasituatie dan ook rooskleurig in.

Wil jij met ons een vrijblijvend gesprek over hoe Leo de catering oplossing in jouw organisatie voor ogen heeft? Maak een afspraak of bel. We staan je graag te woord!

Sales@LeoLoveGoodFood.nl / 088-0078900

[/col]

[/row]

[/section]

Zoek

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.