Leo’s teamledendag!

Afgelopen woensdag zijn we samengekomen om de Leo Awards uit te reiken, informatie te delen en er simpelweg een leuke middag/avond van te maken samen met onze teamleden. We vinden het ontzettend belangrijk om samen te komen. Als we dan samenkomen, willen we onze teamleden graag in het zonnetje zetten. Uiteindelijk gaat het om hun! Zij zijn de belangrijkste schakel bij Leo. Het visitekaartje van Leo en zonder onze teamleden zou er niet elke dag een heerlijke lunch klaar staan voor al onze opdrachtgevers. Reden genoeg om ze te verwennen. We nemen jullie mee in hoe deze middag is verlopen, lees snel verder.

De teamleden werden ontvangen met een lekker drankje. Toen eenmaal alle teamleden binnen waren, konden we gaan beginnen. We begonnen met een terugblik op de afgelopen twee jaar. Daar wilden we niet te lang bij stil blijven staan. We kijken namelijk liever vooruit! Daarom nam Peter van Ee, iedereen mee in een stukje over trends en ontwikkelingen binnen de markt. Super interessant en belangrijk om te weten natuurlijk! Vervolgens introduceerden we een nieuwe tool waar we heel veel waarde aan hechten.

Investeren in werkgeluk is super belangrijk!

Zoals hierboven al gezegd, zijn onze teamleden de belangrijkste schakel binnen Leo. Leo ziet het daarom ook als een prioriteit om onze teamleden een fijne tijd te geven bij Leo. Werkgeluk staat hierin centraal. Ze brengen een groot gedeelte van de dag –bijna elke dag weer- op het werk door. Daarom is het heel belangrijk dat ze het naar hun zin hebben op het werk! Afgelopen woensdag hebben we daarom een nieuwe tool, de werkgeluk app, geïntroduceerd. We hebben onze krachten gebundeld met 2DAYSMOOD om actief samen te werken aan een (nog) fijnere werkomgeving. 

Leo Awards 

Tot slot de Leo Awards. “tromgeroffel, tromgeroffel”. De Leo Awards zijn in het leven geroepen om teamleden die nét dat ene stapje extra zetten, extra in het zonnetje te zetten! Gewoon omdat zij het verdienen.
Ieder kwartaal worden er twee Leo Awards uitgereikt over al onze teamleden in het land. Op deze manier hopen we elkaar op een leuke manier te motiveren. Een beetje competitie onderling mag wel, toch?!

Dit kwartaal werd de Award “Locatietopper” en de Award “Omdat het kan!” uitgereikt. De Award “Locatietopper” is een Award die je kunt winnen door de hoogste score te behalen op de locatie checklist. Dit is een checklist opgesteld door Leo met voorwaarden van wat er op een locatie moet gebeuren. Hierin wordt ook meegenomen wat het teamlid hierin nog extra doet. Een mooie Award om in je zak te steken! De winnaar hiervan was ons teamlid Coleen van onze locatie Magna Tyres. Nogmaals van harte gefeliciteerd Coleen!

De Award “Omdat het kan!” is een Award die wordt uitgereikt aan degene die net dat ene stapje extra zet, waar niks te veel voor is gevraagd en zich iedere dag 100% inzet. Diegene verdient de Award gewoon omdat dat kan! Deze Award ging dit kwartaal naar ons teamlid Petra van onze locatie Baker Hughes. Nogmaals bedankt voor je inzet Petra en van harte gefeliciteerd!

Unbox Me! 

We sloten de avond af met een hapje en een drankje. Er waren leuke gesprekken en er werden goede initiatieven met elkaar gedeeld. Voordat iedereen naar huis ging, ontving iedereen een Leo Unbox Me! box.
Een box die nieuwe teamleden ontvangen wanneer ze bij Leo komen werken. Een box vol met “ingrediënten” voor een leuke tijd bij Leo. Uiteraard krijgen onze oude teamleden deze als eerste!

Al met al was het een super gezellige middag/avond. We kijken nu al uit naar de volgende teamledendag!

Zoek

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.