Hospitality medewerker | locatie Hellevoetsluis (12 uur)

Hospitality medewerker | locatie Hellevoetsluis (12 uur) + diverse locaties (15-35 uur)

[gap]

Voor onze locatie in Hellevoetsluis en diverse andere locaties zijn wij op zoek naar hospitality medewerkers met kooktalent! Toe aan een nieuwe uitdaging in de horeca zonder horecatijden? Check dan snel of deze functie bij je past!

[row]

[col span=”2″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”11328″ image_size=”original” width=”74″ visibility=”hide-for-medium”]

[/col]
[col span=”10″ span__sm=”12″]

Wie ben jij?

Jij krijgt bakken energie van koken. Wat er ook op het menu staat, jij gaat met veel plezier aan de slag in de keuken. Maar die liefde voor eten en drinken beperk je niet tot de keuken. Je vindt het namelijk ook heerlijk om je te omringen met mensen en je gastvrij op te stellen. Het is belangrijk dat iedereen zich welkom voelt! Jou zien we dan ook snel een succesvolle dinnerparty organiseren.

In je omgeving sta je bekend als iemand die duidelijk communiceert en altijd in is voor een praatje. Daarnaast vind je het niet erg om anderen te helpen, maar verlies je nooit het oog op je eigen verantwoordelijkheden. Je past deze kwaliteit met gemak toe in je werk en weet daarmee goed hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden.

[/col]

[/row]

Zo ziet jouw werkweek eruit

Als hospitality medewerker ben je trots op Leo. Je staat iedere dag met een glimlach in het restaurant en maakt gasten blij met jouw creaties en servicegerichte aanpak. Je vult je dagen met het regelen van het lunchbuffet en de banqueting. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er een borrel georganiseerd wordt. Op zo’n moment is het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Naast je culinaire taken ben je ook bezig met menuplanning, plaats je regelmatig bestellingen en doe je ander administratief werk. Dit alles doe je in samenwerking met de rest van het keukenteam. Samen zorgen jullie ervoor dat alles goed geregeld is. Hier vallen ook het schoon achterlaten van de werkruimte en werken volgens HACCP richtlijnen onder.

 Dit bieden we jou

  • Een horecabaan van ma t/m vrij tijdens kantooruren.
  • Een goed marktconform salaris.
  • Uitbetaling van overuren.
  • Een reiskostenvergoeding én fietsplan.
  • Bovengemiddeld aantal vakantiedagen (25 dagen).
  • Pensioenregeling bij pensioenfonds Horeca & Catering.
  • Een mega gezellig, hecht en behulpzaam team!

Hier ga je werken

Bij Leo Love Good Food staat het werkgeluk van werknemers op nummer 1. Een goede beloning in ruil voor jouw harde werk vinden we dan ook ontzettend belangrijk. Daarom ontvang je het hele jaar door presentjes en wordt er elk seizoen een gezellig uitje georganiseerd.

We zijn een hecht team dat elkaar helpt wanneer dat nodig is. Daarnaast inspireren we elkaar continu en is er op elke locatie een teamcoach aanwezig waar je altijd terecht kan.

[gap]

[message_box bg_color=”rgb(138, 190, 46)”]

[row v_align=”middle” h_align=”center”]

[col span=”8″ span__sm=”12″]

Enthousiast? Solliciteer direct via deze knoppen of stuur een mail met je CV naar solliciteren@leolovegoodfood.nl.

Mocht je nog met vragen zitten, stuur ons dan een appje op 0643431767.

[/col]
[col span=”3″ span__sm=”12″ align=”center”]

[button text=”SOLLICITEER DIRECT” color=”secondary” size=”small” expand=”0″ link=”https://leolovegoodfood.nl/sollicitatie/”]

[/col]

[/row]

[/message_box]

Search

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.