Flexibele bedrijfscatering

Ga voor flexibiliteit en gemak, kies voor Leo’s bedrijfscatering

Zit je erover na te denken om bedrijfscatering bij Leo af te nemen? Dan ben je waarschijnlijk benieuwd wat de mogelijkheden zijn. Wat je wensen ook zijn, wij bieden een op maat gemaakte oplossing. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende opties, oftewel onze bedrijfscatering modules.

De bedrijfscatering modules bij Leo

Bij Leo werken we met modules die stuk voor stuk anders ingestoken zijn. Zo is er altijd een optie die perfect bij jouw bedrijf past. Heb je voor een bepaalde module gekozen, maar wil je toch op- of afschalen? Dan is dat geen enkel probleem. Bij ons staat flexibiliteit en de tevredenheid van onze klanten altijd voorop.

“Leo is een professionele cateraar die inzichtelijk en transparant te werk gaat.”

Magna Tyres Group

Grab and goHet gemak van Leo Go

Ben jij een start-up of heb je simpelweg weinig ruimte voor catering? In dat geval is Leo Go perfect. Deze module is ideaal vanaf 20 personen. Wanneer je voor deze module kiest installeren wij in no-time een Grab &Co bij jou op kantoor. De koelkast wordt vervolgens door ons voorzien van gezonde en gevarieerde lunches. Naast dat deze optie weinig ruimte in beslag neemt, zijn de opstartkosten ook nog eens laag. Ideaal dus.

Wanneer jij denkt dat het tijd is om op te schalen, ga je gemakkelijk over op Leo Pro of Leo Premium. Wij groeien met je mee!

Een flexibel buffet dankzij Leo Pro

Als je op zoek bent naar net dat beetje meer, dan is Leo Pro de ideale optie voor jouw bedrijf. Wij serveren een buffet dat volledig is afgestemd op jouw cateringbehoeften. Heb je veel vegetarische medewerkers? Geen probleem, wij passen de lunchkeuzes erop aan. Het buffet wordt door ons bemand en gaat dus gepaard met uitgebreide service. Wanneer je voor Leo Pro kiest, worden de producten elke dag vers geleverd. Deze module is perfect vanaf 30 personen.

Bij Leo Pro vind de bereiding van de producten (deels) plaats in onze centrale productiekeuken. Dit zorgt ervoor dat zelfs bedrijven zonder keukenfaciliteiten, toch een lunch kunnen aanbieden met totale vers beleving!

Verse bereiding op locatie met Leo Premium

Ben jij op zoek naar verse lunches voor je bedrijf en hecht je veel waarde aan service? In dat geval is Leo Premium de beste keuze voor jou. Wanneer je voor deze module kiest, genieten jij en je personeel elke dag opnieuw van de heerlijke geur van vers eten. De gerechten worden op locatie bereidt. Dit draagt enorm bij aan de vers beleving en de algemene sfeer op kantoor.

“Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van de catering. Maatwerk en verrassen staan hoog in het vaandel bij Leo.”

Blue Sky Group

Twijfel je nog aan de kunsten van Leo? Er zijn je al veel andere bedrijven voor gegaan. Neem de Magna Tyres Group bijvoorbeeld. Zij zijn voornamelijk tevreden over de ruime keuze uit verse producten en de manier waarop Leo inspeelt op de wensen binnen het bedrijf.

Wil je zelf het eten van Leo ervaren? Vraag dan vandaag nog een gratis proeverij aan!

Search

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.