We willen weer bedrijfscatering!

Overal waar het normaal gesproken druk is, was het de afgelopen maanden muisstil. Lege steden, winkelcentrums, snelwegen en lege kantoren. Gelukkig kunnen we zeggen dat alles weer langzamerhand op gang komt. We staan weer voor het eerst in de file, mensen zijn weer lekker aan het winkelen en ook komen er weer meer mensen naar kantoor. Dat laatste is positief voor de bedrijfscatering. Ondanks dat het wel vaak met een substantiële onderbezetting is, toch mag en kan er weer steeds meer.

Terug naar kantoor

Ons dagelijkse leven is er al met al wel een stuk dynamischer geworden en dat merken we ook in de kantoorbezetting. Het kantoor verandert. In onze vorige blog: “kantoor wordt ontmoetingsplek” hebben we dat al aangestipt. Maar in welke mate en hoe dit in de toekomst precies uit zal zien is nu nog allerminst echt goed te overzien. Waar eerder het thuiswerken een norm leek te worden, geeft men nu toch aan dat de verwachting is dat mensen een paar dagen terug keren naar kantoor. Hiervoor zijn bedrijven op zoek naar de juiste invulling voor het bedrijfspand.

…Wat is de juiste invulling en waarop moet je in deze tijd precies plannen? Grote bezetting, kleine bezetting? Wisselende kantoortijden? En hoe zorgen we dat het bedrijfsrestaurant een ontmoetingsplek wordt? Het zijn enkele vragen waar de meerderheid, die verantwoordelijk is voor de catering, op dit moment mee kampt.

Wij zien vaak dat de mening van de medewerkers wordt meegenomen in dit proces. Dat is ook niet geheel onbelangrijk. Het doel is namelijk een plek creëren waar de medewerkers met plezier komen. Wanneer een werknemer zich niet prettig voelt in een ruimte, heeft dat een negatief effect op zijn werkprestaties. Werkgevers willen een plek faciliteren die alle medewerkers past. Dat is iets waar Leo – Love Good Food graag bij helpt en in adviseert.

Gewoon makkelijk!

Het is in ieder geval duidelijk dat eten en drinken op kantoor op een andere manier wordt georganiseerd. Gezonde verwennerij op elk moment van de dag. Want het feit blijft dat de werktijden zijn verschoven en we niet allemaal meer tegelijkertijd op kantoor zijn. Dat betekent dus ook dat de eetmomenten meer verspreid over de dag zijn. Waarbij gezonder, duurzamer en makkelijker belangrijke aspecten zijn. Vooral dat laatste, het moet makkelijk zijn. Niet te veel gedoe, gewoon flexibel!

Verschillende oplossingen voor de bedrijfscatering

Leo – love good food heeft genoeg tijd gehad om na te denken over deze flexibele invulling. Het resultaat van deze inspanningen leidde tot Leo’s modulaire catering, bestaande uit drie modules die volledig mee kunnen bewegen met de wensen en mogelijkheden van onze relaties. Van een eenvoudige Grab & Go zelfbedieningsoplossing tot een volledig bedrijfsrestaurant en alles dat daar tussenin zit. De indeling is als volgt:

Leo Go De meest flexibele, onbemande Grab & Go bedrijfscatering oplossing.

Leo Pro Onze Grab & Go ’+‘oplossing. Nog steeds Grab & Go, maar voor de sfeerbeleving verzorgt ons Leo hospitality teamlid dagelijks de finishing touch op de locatie.

Leo Premium Onze ‘all-in’-cateringoplossing: een rijk verzorgd buffet in het bedrijfsrestaurant. Ons enthousiaste Leo team staat daar dagelijks klaar voor de gasten. Meer informatie over de modules treft je hier aan.

Uiteraard is het ook mogelijk om de oplossingen te combineren. Juist nu wanneer de kantoortijden zo verschillend zijn. Ben je op zoek naar een 24/7 cateringoplossing, maar wil je de vers beleving niet kwijt zijn? Dan is Leo Pro een hele mooie

oplossing. Op deze manier faciliteer je lunch voor al je medewerkers op ieder moment. Wil je toch net een stapje verder en ga je voor de ultieme sfeerbeleving? Dan is Leo Premium een perfecte oplossing die je kunt aanvullen met een Grab & Go assortiment. In ieder geval is er keuze genoeg en staat Leo klaar om je hierin te adviseren.

Aanvullende services bij bedrijfscatering

Extra sfeer en beleving kun je ook creëren met aanvullende services. Denk bijvoorbeeld aan een speciale koffiecorner met een barista, een powerronde waarbij gezonde shotjes en proteinbars worden uitgedeeld of toch iets meer beweging: een pingpong tafel! Een leuke ruimte die de medewerkers trekt, hun even uit hun werkmodus halen, zodat ze daarna weer met volle concentratie aan de slag kunnen gaan. Dit zijn enkele voorbeelden voor het creëren van extra sfeer en beleving aan je kantoorpand. Op de manier zorg je voor een warm en prettige ontmoetingsplek voor jouw medewerkers!

In ieder geval is er heel veel mogelijk, flexibiliteit staat namelijk op nummer één. Wil je weten welke mogelijkheden er binnen jouw organisatie mogelijk zijn? Neem dan direct contact met ons op of bel naar 088 007 8900

Zoek

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.