Catering, juist nu! 

 

Weinig inkomsten en zo min mogelijk uitgaven. Het zijn de twee grootste knelpunten die bedrijven ervaren door en tijdens de Coronaperiode. Bedrijfscatering heeft hierdoor niet de grootste prioriteit. Zonde, want investeren in catering binnen jouw bedrijf heeft wel degelijk veel toegevoegde waarde. 

 

Vitaliteit op 1  

Als er iets is wat we nu allemaal beseffen, is het belang van een gezond en vitaal lijf. Door middel van catering kan een bedrijf bijdragen aan een gezond eet- en drinkpatroon van medewerkers. In onze vorige blog lees je meer over de voordelen van vitale medewerkers. Een cateringpartij is immers professional op het gebied van voedingsconcepten. Catering biedt hiermee de mogelijkheid een assortiment aan te bieden welke perfect aansluit op de strategische doelstellingen van het bedrijf. Heb jij al gehoord van de gezondheidsmonitor

 

Toekomstgerichte catering 

De werkvorm binnen organisaties verandert. Catering verandert hier in mee. De populaire Grab & Go vormen worden steeds vaker toegepast in het bedrijfsleven. Zo kunnen jij en je collega’s op elk gewenst moment genieten van een broodje, salade of koffie. Daarmee draagt catering op moderne wijze bij aan het geliefde praatje bij de koffieautomaat. Dit zorgt voor verbinding binnen het bedrijf. Neem gerust een kijkje bij de gloednieuwe Grab&Co concepten van Leo.

 

Ontmoeten en verbinden 

De veranderende kantooromgeving laat zien dat juist nu verbinding centraal komt te staan. Samenkomen met collega’s in een omgeving welke aanvoelt als thuis en waar je omringd wordt door gemak en luxe. Dit is de catering van de toekomst. Door te investeren in een catering professional, wordt een omgeving gecreëerd waar medewerkers naar terug blijven keren om te lunchen, overleggen of juist even alleen inspiratie op te doen. En zoals je weet uit onze vorige blog dragen gelukkige medewerkers positief bij aan een succesvolle organisatie.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overtuigd? Neem een kijkje bij de catering modules van Leo en laat je verrassen door de moderne concepten die helemaal passen in deze tijd en aansluiten op de wens van de toekomst! 

 

logo - Leo - Love Good Food

Zoek

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.