Verder dan voeding – onze nieuwe lifestyle visie

Revolutie in catering: sprong naar integrale vitaliteit

In onze zoektocht naar verdieping van onze klantrelaties en het leveren van meer toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers, hebben we ontdekt dat onze reis begon bij onszelf. Intern zijn we het werkgeluk traject begonnen, wat bleek bij te dragen aan een groter gevoel van voldoening en tevredenheid onder onze medewerkers. Het vergroten van het werkgeluk werd een belangrijk uitgangspunt, en van daaruit groeide het besef dat vitaliteit meer omvat dan alleen voeding.

Enkele jaren geleden kwamen we in aanraking met Mind&Health, waar we samen met ons team deelnamen aan enkele sessies om de bewustwording van vitaliteit te vergroten. Deze sessies waren niet alleen gericht op het individu, maar ook op het versterken van de samenwerking binnen ons team. Ons ultieme doel? Dat onze medewerkers zichzelf goed genoeg kennen om te weten wat ze willen en een gezonde balans in het leven kunnen vinden. We geloven dat dit bijdraagt aan het welzijn van onze medewerkers en daarmee aan een gezonde en vitale organisatie.

De resultaten van onze inspanningen zijn al merkbaar. De samenwerking binnen het team verbetert en zelfs degenen die aanvankelijk terughoudend waren, beginnen de voordelen te zien en te omarmen. Hoewel we nog maar een jaar onderweg zijn, hebben velen van ons al grip gekregen op de aangereikte handvatten. Natuurlijk zijn we er nog niet en hebben we als team nog wat tijd nodig om volledig onze weg te vinden, maar het feit dat we allemaal dezelfde kant opkijken, geeft ons een fantastisch gevoel!

Onze nieuwe aanpak

We zijn verheugd om onze nieuwe lifestyle visie met jullie te delen. We geloven dat we als cateraar een belangrijke rol kunnen spelen in het bevorderen van de vitaliteit van onze opdrachtgevers en hun medewerkers. Een groot deel van de dag zijn we aanwezig bij de bedrijven die we bedienen, en we zijn ervan overtuigd dat we meer kunnen betekenen dan alleen het verzorgen van maaltijden. Daarom hebben we een exclusief partnerschap gesloten met Mind&Health. Samen bundelen we onze krachten om een gezonde, integrale levensstijl te bevorderen en te verankeren binnen bedrijven.

Bij Leo catering staat het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal. Daarom introduceren wij de “10 energizers,” tien aspecten die zowel fysiek als mentaal welzijn beïnvloeden. We geloven dat wanneer mensen inzicht krijgen in deze 10 aspecten en hoe ze deze persoonlijk kunnen integreren, ze meer energie zullen ervaren, zich beter zullen voelen en productiever en veerkrachtiger zullen zijn, zelfs in uitdagende tijden.

Met deze nieuwe lifestyle visie streven we bij Leo naar de positie van “Dé lifestyle cateraar van Nederland.” Onze ambitie is om tegen het einde van 2024 minstens een kwart van onze bestaande relaties te betrekken bij onze nieuwe lifestyle visie en deel te laten nemen aan maatwerk lifestyle trajecten.

Ben je benieuwd naar hoe we dit in jouw organisatie kunnen toepassen? Neem dan contact met ons op 0880078900 of stuur ons een mail naar info@leocatering.nl

Benieuwd wat Leo voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!
Zoek

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.