Tennisballetjes en hapjes, we hebben het allemaal in de ‘vingers’!

De afgelopen twee jaar heeft de sport Padel de harten van velen veroverd, en ons team is daar geen uitzondering op. Na een drukke werkdag, stappen we zo af en toe met het team de padelbaan op voor een vermakelijk potje padel. Het is niet alleen een leuke activiteit, maar ook een geweldige manier om te ontspannen en in beweging te blijven. Bij Leo stimuleren we een gezonde levensstijl en geloven we dat actief bewegen bijdraagt aan het welzijn van onze medewerkers.

Vanaf begin dit jaar zijn we trotse sponsors geworden van tennis- en padelvereniging LTVL.
We geloven in een gezonde toekomst waar gezonde voeding en beweging een hoofdrol spelen. Door LTVL te ondersteunen, willen we bijdragen aan de promotie van een gezonde en actieve levensstijl binnen onze gemeenschap!

De voorjaarscompetitie is goed afgesloten met een mooie eerste plek. Van harte gefeliciteerd jongens! Zullen daar, naast jullie enorme padel talent, de bijpassende kledingsetjes van Leo aan hebben bijgedragen? Eén ding is zeker, ze vielen wel op!

In de najaar competitie sponsort Leo naast een heren dubbel team, ook een dames dubbel team en een gemixt team. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de standen van de Leo teams. We hebben alle vertrouwen in deze toppers, maar onthoud wel: mee doen is belangrijker dan winnen!


Search

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.