Wat een prestatie voor ons familiebedrijf: we zijn gekozen als de tweede beste cateraar van heel Nederland. Voor de tweede keer op rij. En daar houdt het niet op. In de categorie klantgerichtheid zijn we zelfs de nummer één!
Wie bepaalt dat eigenlijk? MT/Sprout vraagt elk jaar aan duizenden zakelijke beslissers met wie ze graag zaken doen, dit wordt de MT1000 genoemd. Zo bepalen ze wie de beste zakelijke dienstverleners van het jaar zijn in Nederland, en dus ook in de categorie catering. We zijn ontzettend trots op het resultaat! Ben je benieuwd naar een uitgebreid overzicht van alle resultaten in alle (sub)categorieën? Dan kan je via deze link naar de website van MT1000.
Maar hoe is Leo hier gekomen? Laten we beginnen bij het begin, bijna 2 decennia geleden. Monique en Peter van Ee waren ervan overtuigd dat gezonde en lekkere voeding essentieel is voor de vitaliteit. Daarnaast begrepen ze dat de ingrediënten persoonlijke aandacht en beleving niet konden ontbreken. Met dit recept besloten het heft in eigen handen te nemen en hun visie tot leven te brengen: in 2006 richtten zij ‘Leo op het Werk!’ op. Leo stond voor Lekker, Eerlijk en Ongecompliceerd. Hun visie was om gasten te laten bewegen naar een gezonde lifestyle, met klanttevredenheid als prioriteit.
Deze visie werd gedeeld, want al snel begon Leo te groeien. Dat is in de loop der jaren niet veranderd. Maar tegenwoordig zijn zonen Damon en Tjen van Ee de chefs, met dezelfde overtuigingen als die van hun ouders. Staat er dan nog precies hetzelfde op het menu? Niet helemaal, ‘Leo op het Werk!’ is nu ‘Leo Catering’ en Leo staat vandaag de dag voor Liefdevol, Eten en Ondernemen (al is de vorige betekenis ook nog helemaal waar). En met die frisse energie richt Leo zich op het algehele welzijn van onze teamleden, lunchgasten en opdrachtgever.
Nu is het dan eindelijk tijd om de glazen te heffen. Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft en natuurlijk bedanken we onze medewerkers en opdrachtgevers! Zonder jullie was dit nooit gelukt.