Een nieuwe locatie voor Leo!

LEO PAKT DOOR!

Het zijn lastige tijden voor de catering branche. Er wordt veel thuisgewerkt en de mensen op kantoor houden zoveel mogelijk afstand van elkaar. Bedrijfsrestaurants blijven leeg en de omzet daalt. Potentiële nieuwe opdrachtgevers houden de boot een beetje af: onzekerheid over het nu en over de toekomst.

ZWAAR WEER VOOR DE CATERAARS ZOU JE ZEGGEN

Maar toch hoeft het niet zo te gaan. Vanaf het prille begin van deze Corona crisis is Leo keihard aan de slag gegaan met de vraag hoe wij op de meest effectieve manier onze lunchgasten zoveel mogelijk en zo veilig mogelijk kunnen blijven bedienen met gezonde en energieke voeding. Dit, volledig gebaseerd op ons Code Groen principe: een visie waarbij het welzijn van werknemers voorop staat waarbij wij op proactieve wijze bijdragen aan een gezonde levensstijl.

MAGNA TYRES EUROPE B.V.: DE DERDE NIEUWE LEO LUNCHLOCATIE IN CORONATIJD

En onze inspanningen bleven beslist niet zonder succes. In een periode waarbij de ene cateraar na de andere de deuren moet sluiten, mogen wij nieuwe deuren openen. Hadden we eerder dit jaar Fujitsu in Maarssen en Crocs in Hoofddorp al mogen begroeten: vorige week openden we de deuren voor Magna Tyres Europe B.V. te Waalwijk.

Met 14 verkoopkantoren in meer dan 130 landen over de hele wereld is Magna Tyres een serieuze speler in de branche van premium industriële kwaliteitsbanden. Met het hoofdkantoor in Waalwijk, produceert en distribueert Magna Tyres een uitgebreid assortiment (E2/L2 tot E4 en L5) radiale, diagonale en vol rubberbanden voor OTR, Industrie, landbouw, Haven behandeling en Truck-toepassingen.

De beslissingsfactoren Van Magna Tyres om voor Leo te kiezen waren onze MVO visie, duurzaamheid-, lokaal- en vers beleid. Ook flexibel aanpassen aan specifieke wensen en hoge eisen; het meedenken in wat wél mogelijk is speelde een doorslaggevende rol.

ENTHOUSIAST

Danielle de Ruijter (DAMI Luxury Interior) is verantwoordelijk voor het prachtige pand, voorzien van een mooi bedrijfsrestaurant met marmeren lijnbuffet mogen wij voortaan onze gezonde en verse lunches presenteren aan de Magna Tyres Teamleden.

De opstart week vorige week verliep grandioos. Met uiteraard alle Corona maatregelen goed in het vizier toverde ons teamlid het ene na het andere lekkere gerecht tevoorschijn, dit tot enthousiasme van de ontvangers van al dat lekkers.

AL DAT LEKKERS?

Het Leo aanbod is ruim. Er is een all-inclusive lunch, 5 dagen verse soep, 1x per week een warme snack , 1x per week eenpansgerecht en 5 dagen per week zijn er verse huisgemaakte smoothies aanwezig

Natuurlijk houden we ook bij Magna Tyres volledig rekening met de dieetwensen – 80% lactose vrij, glutenvrij, vegetarisch én halal.

CATEREN MET HINDERNISSEN

De eerste week liep voorspoedig. Natuurlijk is het momenteel wel een beetje aanpassen en is het, vanwege corona, een beetje cateren met hindernissen. Maar dankzij ons uitgebreide pakket aan Corona maatregelen kunnen we gelukkig toch een gezonde en vooral veilige lunch blijven garanderen.

Wil je weten wat Leo voor jouw organisatie kan betekenen? Stuur dan een mail naar info@leolovegoodfood.nl.

Zoek

Laat hier je gegevens achter om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf.