Vacature: Restaurant Coach (RC)

Ben jij een enthousiaste en gedreven professional met ervaring in de Horeca en Hospitality en heb je affiniteit met het coachen en begeleiden van een team? Wil je graag een sleutelrol spelen in het sturen op werkbevlogenheid en werkgeluk van teamleden? Lees dan snel verder, want wij hebben de perfecte functie voor jou!

Als Restaurant Coach (RC) bij Leo ben je samen met jouw Teamcoach (regiomanager) verantwoordelijk voor het operationele beheer van 5 tot 8 Leo locaties in de regio, waarbij je 50% van je tijd op deze locaties doorbrengt. Daarnaast kan je ook worden ingezet op verschillende locaties in jouw regio, waar je actief meewerkt in de operatie tijdens bijvoorbeeld lunch en banqueting. Deze flexibele inzet biedt jou de mogelijkheid om je expertise op verschillende vlakken verder te ontwikkelen.

Een belangrijk onderdeel van jouw rol is het actief sturen op werkbevlogenheid en werkgeluk van de teamleden. Door middel van persoonlijke aandacht, uitdaging, zelfstandigheid, communicatie, meetings en teambuilding creëer je een positieve werkomgeving waarin teamleden zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen.

Daarnaast begeleid je de locaties bij kwaliteitsprocessen en procedures, zoals HACCP, RI&E, Leo’s 100% basis en Code Groen. Met behulp van beschikbare tools en rapportage aan de regiomanager zorg je ervoor dat alle locaties voldoen aan de vereiste kwaliteitsstandaarden.

Samen met jouw Teamcoach ben je verantwoordelijk voor het personeelsbeleid. Je  zorgt hierbij voor de juiste personele bezetting en selectie van teamleden. Ook ben je betrokken bij het onboardingproces van nieuwe teamleden en zorg je voor de training en opleiding van jouw team. Dit zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen en excelleren in hun functie.

Functievereisten:

Persoonlijke eigenschappen:

Wij bieden:

Bij Leo bieden we een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om je talenten verder te ontplooien. Je komt terecht in een hecht team waar samenwerking en collegialiteit centraal staan. Daarnaast bieden we een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb jij het in je om een echte Restaurant Coach bij Leo te zijn? Stuur dan nu je sollicitatie met je cv en motivatiebrief naar solliciteren@leocatering.nl. We kijken er naar uit om jouw CV en motivatie te ontvangen.