Medewerker (online) marketing en sales (binnendienst)

 

In Amstelveen | 30- 40 uur per week in 5 dagen | HBO werk en denkniveau

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste online marketeer / sales binnendienst medewerker die ons team komt versterken! Jij bent de persoon die niet terugdeinst voor een uitdaging, altijd op zoek is naar nieuwe kansen en zich wil blijven ontwikkelen.

Je werkt samen met onze afdeling M&C en sales om onze dienst onder de aandacht te brengen bij potentiële opdrachtgevers. draagt bij aan de online marketing activiteiten met als hoofddoel leadgeneratie. Het genereren van leads doen we zowel via online als offline kanalen. Voor jou maakt het eigenlijk niet zoveel uit. Als jij eenmaal aan het jagen bent, dan ben je niet meer te stoppen!

Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om de klant centraal te stellen en wilt de beste customer experience bieden. Daarnaast ben je creatief en heb je oog voor detail. Jij weet de juiste tone-of-voice te vinden en bent in staat om onze doelgroep aan te spreken.

Je bent hoofdverantwoordelijk voor het halen van tenders uit de markt. Daarbij ben je het aanspreekpunt bij het tenderproces, de uitvoering/uitwerking en analyse na het tender proces.

Wat verwachten wij van jou?

Jouw profiel:

Wij bieden:

Interesse?

Ben jij de online marketing en sales Medewerker die wij zoeken? Kom je werken bij ons groeiend, boeiend en persoonlijk familiebedrijf? Voor je het weet schuif je elke dag aan voor een heerlijke en gezonde lunch, doe je mee met een potje tafeltennis en drink je gezellig een (alcoholvrije) borrel met ons na een drukke dag.

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@leocatering.nl. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!